Medlemskap

Idrettslaget / Velforeningen

Kilebygda Idrettslag

Ønsker du å være medlem i idrettslaget, koster familiemedlemskap kr 400 pr. år. Dette medlemskapet dekker alle i familien inntil 18 år og gir hele familien anledning til å delta på alle aktivitetstilbud i idrettslaget regi.

Enkelt-/støttemedlemskap koster kr 200 pr. år.

Medlemskap kan kjøpes ved å innbetale beløpet til kontonummer 2610.22.06044. Merkes med navnet på den medlemskapet skal stå på. Send også e-post til kilebygda@outlook.com med informasjon om navn, adresse, fødselsdato, e-mailadresse, mobilnummer og type medlemskap du har tegnet.

 Husk å registrere og administrere medlemskapet ditt via https://minidrett.nif.no/ – eller send en email til kilebygda@outlook.com  med navn, adr, email og født så sender vi deg en faktura.   Eller du kan betale med VIPPS til 133374. Husk  å merke med “Medlemskap”.

Min idrett er ditt personlige utgangspunkt for å bruke idrettens medlemsdatabase.  I idrettens database finnes det ca 2,5 millioner personer. Alle som er registrert som medlem av et idrettslag eller med tillitsverv eller andre funksjoner i idretten blir registrert i idrettens databaser. Det er derfor viktig for deg som enkeltmedlem og for dine lag og forbund, at opplysningene som er registrert er korrekte.  Min idrett er din personlige portal til disse systemene. Her kan du som medlem, utøver, tillitsvalgt eller administrativt ansatt få oversikt over og endre egne opplysninger, melde på og betale for lisens, kurs og konkurranser for deg selv og for dine familiemedlemmer.

Hilsen Kilebygda Idrettslag

 

Kilebygda Velforening

Ønsker du å være medlem i velforeningen, koster medlemskapet kr 100 pr. husstand. Velforeningen har blant annet ansvaret for å arrangere julegrantenning første søndag i advent. Medlemskap kan kjøpes ved å innbetale kr. 100 til kontonummer 2610.22.06044. Merkes med navnet/husstanden medlemskapet skal stå på.

Hilsen Kilebygda Velforening